Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natten och det okända




kaos passageraren
vid det svarta hålet
har lämnat
samhörigheten

ett litet
gnissel av stoftet
ligger som en
matta över
morgondagen




Fri vers av Neal
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-12 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal