Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi talar öppet om sex

Det finns en siffra som jag tycker mycket om
Och när den väl kommer på tal, så är det lätt
att jag blir lite kåt
för det är då som det är lite sex på gång

Den är stor
Den är mycket större än vad du tror
Dra den fram och tillbaka
och efter en liten stund kommer den att börja
darra och skaka
Och orgasmen blir till slut ett faktum

När våra vätskor möts är jag redan ganska så blöt
Och det blir jag bara när jag tycker att du är
sådär himla söt
För när du är så där himla söt
Det är ju då som jag lägger in en liten stöt

Och som du redan vet, så älskar jag ju
att se dig naken
Ja, jag älskar att få smeka dig om baken
Och när du tillåter mig att göra det
så håller det mig vaken

Du vet hur du ska göra för att få mig igång
Det räcker ju med att du viskar små franska ord
i mitt ena öra, så börjar jag ju genast
att dig förföra
För mina händer, börjar på dig smeka och röra...

När vi talar öppet om sex!

Ken Cassel
26/9-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 391 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-12 17:37



Bookmark and Share


  mbl
Haha den gillas!
Så klart man ska tala öppet om det :D
2008-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel