Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skolarbete :) Skulle skriva en dikt om Eld :P


Värm mig

Värm mig
jag vill inte frysa.
Skydda mig,
jag är rädd.

Värm mig med din underbara låga,
din underbara färg.

Locka till dig andar, med all din stora makt.

Men helst vill jag att du värmer mig.
För jag fryser fortfanrande.




Fri vers av Kajsa Holmdahl
Läst 425 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-12 22:00



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
här får du lite eld av mej. fortsätt skriv. det är fan bra.
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Holmdahl
Kajsa Holmdahl