Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På väg hem från Malmö,med Drama estetarna.Skrev denna då:)


Bussen

Jag sitter på bussen, allmänt tyst.
Så tyst att jag skräms av min egen tysthet.
Sitter och funderar & tänker, mest på Rasmus,
men också på mig själv.
Detta jag har blivit, allt som jag har klarat.
Om inte folk bryt sig om mig, då hade jag inte suttit här nu.

Jag tittar på dom andra i bussen,
det är estetare från 2.an och 3.an, och sen vi 1.or.
Det är väldigt tyst i bussen.
En tjej sitter och lyssnar på musik från sin Ipod,
2 andra sitter i en obekvänställning och halvsover.

Och sen sitter jag här, jag som klarade det.
Sitter så tyst att jag skräms av min egen tysthet...





Fri vers av Kajsa Holmdahl
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-12 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Holmdahl
Kajsa Holmdahl