Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

lycka går inte att köpa
eller få
inte bara en knapp att trycka på
det är mycket mer än så

för mig är lycka en livsstil
något man får kämpa för
du bestämmer själv

och jag vill kämpa för dig.




Fri vers av A-hlberg
Läst 426 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-12 22:23



Bookmark and Share


  To
Jo det ligger nog något i det du skriver. Svårt att tänka mig att kunna vara lycklig och ha en passiv livstil.
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

A-hlberg
A-hlberg