Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att överleva handlar mest om att resa sej upp, borsta av sej och gå vidare..


Konsten att överleva

Att förlåta är en ren nödvändighet i människolivet
Den enda utvägen i från all den smärta vi orsakat varandra
Ärr som sitter skurna i våra hjärtan
är vår lärdom
Den unika planen för var enskild individ

Att förlåta tvingar oss ej till förståelse
Våra egon skulle aldrig tillåta ett sådant svek
Är enbart det enda sättet att lämna sin ilska
och slänga smärtan över axeln

att erövra mer kärlek att bruka i nästa era

släppa makten vi står fastkedjad vid
som vi kallar det förflutna
där vi är skaparen genom varje val

Erövra detta och du finner dej själv närvarande
Även i ovissheten andas hela din kropp regnbågsluft
och dina ögon hinner betrakta träd som ryker av hetta
Solens strålar kommer att silas genom molnen och
i ett tunt mönster
landa i ditt ansikte

Förlåtelse kommer i sinom tid tillbaka
i form av ro
Kharma om du så vill

en garanti för oss alla
med eller utan tro




Fri vers av jasminflowa
Läst 517 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-13 00:18



Bookmark and Share


  notsomad
Håller med föregående talare..vet att du har livserfarenhet och inser att förlåtelse är det man borde..att förlåta är rening för sin egen själ..men va faan..ibland måste man bara få vaa bitter..en riktig bitterfitta..
2007-09-13

  charlotte hedendahl
Full av insikt och livserfarenhet! Gillas!
2007-09-13
  > Nästa text
< Föregående

jasminflowa
jasminflowa