Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intentioner

"Vi älskar varandra kravlöst"
sade han då de blandades i sommarnatten
Allt är vackert och balanserat
"Jag är hunden o du är katten"

"Jag litar på dina lögner"
tänkte hon och hävde sig själv i genom blod och saltvatten

Han smakade hennes tårar och lovade henne kärlek och ro
men hon fnös åt lögnen
inifrån hennes livmodersbo

"Dig kommer jag aldrig mer att tro,
för att dina intentioner var aldrig samma som mina"
sade hon högt för sig själv
då hon i ensamheten vårdade skapelserna sina




Fri vers av jasminflowa
Läst 380 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-02 21:39



Bookmark and Share


  Arv
Jag gled in och börjar läsa om igen.. Detta är svårslaget

"Vi älskar varandra kravlöst"
sade han då de blandades i sommarnatten
Allt är vackert och balanserat
"Jag är hunden o du är katten"

"Jag litar på dina lögner"
tänkte hon och hävde sig själv i genom blod och saltvatten"

Bra Jas! Mera!
2010-12-09

  notsomad
snyggt med rim.....och du har verkligen fått till det, vilket kan va svårt med rim. Fin text om krossade drömmar och brutna löften. Applåd
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

jasminflowa
jasminflowa