Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inspiration

Dina blodiga händer anade urgröpta hål i min själ
Bad om att ärren aldrig skulle läkas
Men insprirationen fångade mej förväl

Din honungslena röst har vävt tillfälliga bandage med mycket god uppsugningsförmåga
Sargad kropp läker delvis medan sargad själ försvinner

Men goda förutsättningar har funnits,, det har Jag och Jag talat om
där
på den mörka och fuktiga bottnen

Elaka dumhet
omyndigförklarare
Du ätare av blod och kött

Tack då du gav mej elden
ty du inspirerar mej

Numer flyger flammorna i luften

Revolutionens tecken




Fri vers av jasminflowa
Läst 464 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-14 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jasminflowa
jasminflowa