Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Feminism is the radical notion that women are people"


svek svek kvinnosvek(?)

Inkastad i tiden då livet gick vidare
Snärjd i råttans hjul

"Håller hårt för att inte falla"

Jag har ett barn i hjärtat
ett väldigt förnekat och lurat sådant
Hon har knappt funnits
Naiva lilla flicka tror fortfarande att hon kommer att fångas upp

Han skapade kvinnan skälvande av orgasmer och ljög
sa att Hon måste förbli ren
Människor är inte rena! i stället mer som hundar
trofasta, passionerade och levande

Renhetsstämpeln föder skuld åt våra döttrar

Varje svek varje uppvaknande sårar och Hon blöder mycket blod precis som mitt hjärta blöder

"Feminism is the radical notion tht women are people"
så jag påpekar det för Henne och påminner Henne

men Hon vill inte tro
Vill inte bli förbannad skrikande och lämnad
Hon skall icke dräpa så hon gråter i stället

Så jag håller om och tröstar när jag sover
Då sover nämligen inte hjärtat utan det är då
Hon viskar om tröst genom tårarna




Fri vers av jasminflowa
Läst 443 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-16 12:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här är riktigt bra!
2011-12-27

  notsomad
underbar feminsitisk kampsång..som slår mellan raderna...me like och håller med!!!
2008-07-19

  lyckeli
Powerful and beutiful....
2008-07-16

  stella
Dina ord står starka i sig själv. Ja, vi får ge vår flicka upprättelse och skuldbefria henne - för vi kan inte vänta oss att någon annan gör det... :)
2008-07-16

    Birgitta Wallgren
Jättebra! Känner igen mig i din text.
2008-07-16
  > Nästa text
< Föregående

jasminflowa
jasminflowa