Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min bild av enigheten Kärlek och respekt


Hur Lucifer avbildades till kvinna

En urdjup vigsel är av evig kärlek
Osynliga faderns mäktiga ande befruktar jorden
Den heliga modern

Vi är infödda direkt i naturens pharmacia
Allt är oss givet

Feminina kroppar är våra själahus
av samma fasta och sköna materia som henne
Hon ger oss näring
genom våra rötter

Hans kärlek skänker oss solljus och vi
är en del av hans andetag
I hans lunga bor vi
och på hennes tunga gror vi

Han ger oss liv genom att smeka i våra lövverk
Välsignade varde våra kronor

Sammanlänkade i det stora ekosystemet
såsom våra kroppar är
Ekosystembarn
av samma element uppbyggda

Hon är rik
av skönhet och födsel

Hon är läkaren som till oss talar
(dock ej med ord då ord är osynliga)

Kvinnan ger oss synden
den störtsköna
Det är upp till den manliga anden i oss att vara starka
och ta ansvar

säga i från även om kroppen vill
Förnuftet bor i honom
Dessa egenskaper är inom oss alla

No matter what sex




Fri vers av jasminflowa
Läst 529 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-01 14:04



Bookmark and Share


  stella
På slutet får man klarhet, precis som i livet. Vi har båda krafterna inom oss. Nice!
2007-10-01

    ImNotPlayin
Djup o komplicerad text.. Du målar upp en bild som är svår att förstår men samtidigt förstår man direkt vart du vill komma.. Jag gillar den men den känns inte riktigt klar.. men de kan också vara poängen, man ska alltid lämna lite som publiken får fylla isjälv.. När behovet är mättat går man vidare utan en tanke på vad manvänder ryggen till. GJ!
2007-10-01
  > Nästa text
< Föregående

jasminflowa
jasminflowa