Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

koma

jag sitter fast i koma


jag sitter fast i en ändlös dröm


men en dag ska jag vakna upp


en dag ska jag veta att jag klarade mig


en dag ska allt försvinna som jag levt i


och att jag gav upp allting




Fri vers av Rariel
Läst 268 gånger
Publicerad 2007-09-13 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rariel
Rariel