Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runt om vår planet!

Runt om vår planet!

Är ni är redo ska ni följa med mig nu!
För det är jag som är er Kapten
Den som styr den här raketen ut på nya äventyr
Den som ska flyga oss alla runt om vår planet
Så håll i era hattar nu!
För nu trycker jag på gasen, så att vi får upp farten, och lyfter upp i luften
En känsla så underbart skön
En känsla som man vill ska stanna kvar
För om du tittar ner nu kan du se ifrån torra land till öppet hav
Från öppet hav, till torra land
Allt det som ni ser om ni tittar ner nu är vårt eget paradisland

Är ni redo för ett äventyr?
Då ska ni följa med mig nu!
För nu bär det iväg här ifrån i all evighet
Runt om vår planet
Skratta och ha det kul och bara njut
För nu tar den här sagan slut
Helt akut!

Det här är er kapten som talar!
Jag tackar er och hoppas att ni har haft en angenäm resa med Raket Airways!
Välkomna åter!




Fri vers av Ken Cassel
Läst 278 gånger
Publicerad 2007-09-13 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel