Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en dröm att aldrig vilja vakna upp ifrån...bild av synen som mötte mig denna tidiga morgon en bit utanför mitt sovrum.


En ny dag

 

Vaknar upp till ännu en ny dag,
ute lyser solen upp himlen så vackert blå.
Strålande liksom du gör den mig knäsvag,
idag lyser stjärnan bara för oss två.

I mina drömmar ligger jag jämte dig,
känner doften av dina varma andetag.
Väntar en stund innan jag vågar röra mig,
att bara ligga nära ger mig sånt behag.

Försiktigt närmar mina läppar sig dina,
hungrande efter beröring av varm hud.
Kunde jag önska något nu underbara fina,
skulle vi växa samman och bli ett med Gud.

Du har gjort mig till en levande magnet,
kraften som verkar, utgår från mitt hjärta.
I din närhet blir hela kroppen glödhet,
minsta avstånd till outhärdlig smärta.

Tar mod till mig och kysser din panna,
viskar godmorgon medan jag smakar på ditt öra,
ögonblick då man önskar tiden kunde stanna,
närheten som får fysiskens lagar att upphöra.




Fri vers av Freeman
Läst 425 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-09-13 16:33



Bookmark and Share


    Pivvi
undrar bara, varför läsa långa romantiska böcker när man kan få allt så mycket bättre i några få rader??? darrar så bra den var
2007-09-14

  Havsjungfrun
Åhh!..=)..mmm..hihi
2007-09-13

  Carlita
en fin balansgång mellan dröm och verklighet
2007-09-13

  Angeldust
Om det finns ngn som inte smälter för dessa vackra närhetsberörda ord så måste det vara något fel på dom.bokmärker även denna/kram Tinny
2007-09-13

    Lindizz
Det vilar behag och värme i denna..väldigt vacker text.
2007-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman