Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan vi inte bara lämna hela världen utanför

för en liten stund
För nu var det ju så längesen som jag sist fick riktigt
krama om dig
Pussa på dig
För som du vet älskar ju jag dig
då jag tycker att du är en helt underbar störtskön tjej
Så om du nu är med på notorna kan vi hoppa ifrån moln
till moln och försöka ta reda på vart de kommer ifrån
Vill du det?!

Ja, det är klart att jag vill

Vad bra
Så kom igen nu då så hoppar vi
För inget tidsspill, tack...

Ken Cassel
12/9-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-13 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel