Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett liv i nuet...


Nuhet...



I livets

nuhet

finns mina

vackraste

tankar...




Fri vers av Idun 1
Läst 255 gånger
Publicerad 2005-04-16 11:55



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
en fångad tanke mitt i livets nu...
2005-04-19

  Cattis Rönn
mmm...precis där ska de vackraste tankarna vara...gillar denna mycket!
2005-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1