Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem vill inte synas?!

Jag ska sätta mitt namn på kartan om jag så måste
bryta mot alla regler som finns och bli ökänd
under namnet Satan
En satans författare
För mina drömmars gränser har inga mål
Så jag ska ta mig förbi dom vildaste fantasier igenom
de svartaste av hål bortom galaxernas begynnelse

Ja, jag ska tugga och tugga, bit för bit
Visa alla att jag är kapabel att kunna göra vilken
dynga som helst till en Hit!
Ja, jag ska jobba och med orden hålla på och slita
Slita på orden
Utnyttja dem till fullo
För jag ska skapa mig en framtid för både mig själv
och de mina
Så ingen ska längre få chansen att åt mina drömmar
hålla på och flina
Ja, jag ska allt visa er alla att jag kan
Så stå stilla nu allihopa
Stanna kvar där ni är
Hallå
Vart tror ni att ni två ska ta vägen någonstans
Nina och Stina
Kom genast tillbaka istället för att försöka smita
För sanna mina ord
Det här är även min lilla jord där vi alla vill synas
I alla fall lite grann
Så att man försöker göra sig ett litet namn är väl
ändå inte fy skam
Eller är det, det...

Ken Cassel
14/9-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-13 18:13



Bookmark and Share


    mindsurfer
god stuff dude! :)
2007-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel