Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att bara vänta livet är en väntan på något


VÄNTAN

ALL MIN VÄNTAN
PÅ VAD DE ÄN MÅ VARA

KÄNNS FÖR MEJ SÅ EVIGT LÅNG

DET KAN SPRITTA DET KAN DANSA I KROPPEN

DET KAN GNAGA KRYPA I BENEN

MEN JUST DINA MINUTER
BLIR BARA LÄNGRE OCH LÄNGRE

JU NÄRMARE DIN EGEN SANNING DU KOMMER...




Fri vers av aol
Läst 713 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2007-09-13 18:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det bor ett stort diktarhjärta i dig
och en stor portion klokskap!
Fulländad slutstrof!
Bokmärker.
2008-05-01

  "Silver" VIP
Slutraderna är i en klass för sig!

\"MEN JUST DINA MINUTER
BLIR BARA LÄNGRE OCH LÄNGRE

JU NÄRMARE DIN EGEN SANNING DU KOMMER...\"

Funderar på varför stora bokstäver används i just denna, kanske för att ge effekt av riktigt otålig väntan? När man ser den bland de övriga titlarna ser man verkligen att detta är VÄNTAN ...

Ett alternativ är också att ha de magiska slutraderna i kursiv, för att markera dem ännu mer. De lyser i texten, drar ut tiden.
2008-01-26

  Andreas Kassel
inte för mycket, inte för lite, utan omvägar träffar den
2007-12-03

  Ulf Lagerholm
\"MEN JUST DINA MINUTER
BLIR BARA LÄNGRE OCH LÄNGRE\" -

det är så sagolikt vackert, å
jag kan inte tala om varför -

det är poesi -
2007-10-21

    Bodil Sandberg
all vår väntan bliver svår...faktiskt värre år från år...framåt framåt tiden går..klockan slår...och slår och slår...Du tar upp detta livets tremulerande kryp i kroppen..som kan vara oerhört enerverande och kännas som sugande myror i blodet...och du gör det med stora ord(bokstäver)som sannerligen inte låter vänta på sig!!!Snyggt!!!!
2007-09-15

  Maria Zena Viklund
MEN JUST DINA MINUTER
BLIR BARA LÄNGRE OCH LÄNGRE

JU NÄRMARE DIN EGEN SANNING DU KOMMER...

så sant sista biten kryper tiden fram! Bra!
2007-09-14

  Mats Henricson
Ditt DJUP är \"bottenlöst\", du kan ,verkligen, den ädla konsten att få mänskor att tänka efter......... Imponerad !!!!
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol