Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår värld är faktiskt stor i psyket då man tänker efter. Vå värld kan faktiskt vara bra då vi tänker efter. Vår värld kan vara vår värld om vi kämpar.


Vår värld innehåller allting.

Här finns en del legender.
Här finns en del butiker,
butiker fulla med mode,
och sånt skit som alla vill ha.
Gardiner fördragna,
bakom dem många hemligheter
men vi går förbi som ingenting,
för vi bär dom värsta heligheterna.

Jag kan stå här naken
och skrika ut allt.
all smärta och lycka så jag blir
alldeles tom och utblåst.
Men ingen skulle se mig.
För vi är blinda och allt ser
vi i svart och vitt.
Här finns också en del instrument.

Det finns kvällar fulla med
tårar och skratt och en blandning.
Poprock är inte inne längre,
nu gäller emo och alternative.
Dagens ord är mcr och 30 sekunder.
Här faller skåp ner över män.
Här hjäpler man inte de äldre,
de hjälper oss.

Framtiden full med skrik,
slag och falsk kärlek.
Förflutna lika så.
Billig sex och dåliga kärleks romaner,
eller filmer, det gör det samma.
Men billigt är vad det ska vara.
Fotografer med perversa tankar
och ibland gärningar.

I dagens läge är vuxna offer,
inte barn som alla säger.
Barn gör vuxna ont,
barn gör vuxna tokiga.
Det är deras uppgift,
och sedan ska de växa upp
och förstå hur enkelt allting
egentligen är.




Fri vers av Romance
Läst 250 gånger
Publicerad 2007-09-13 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Romance
Romance