Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nångång stöttar man rätt, nångång gör man det fel.


Jag byggde upp dig.

Du låg i bitar på golvet.
Och bitarna där dina ögon fanns,
stirrade hjälplöst upp på mig.
Jag skrek, allting blir okej,
jag ska bygga om dig till en
bättre männsika, jag ska göra dig hel.

Kanske några bitar for lite fel,
och hon blev inte den vackraste.
Kanske jag råkade förstöra
hennes perfekta hy.

Jag är inte så duktig och konstnärlig,
så jag skulle kunna bygga upp en lyckad männsika.
Men jag hoppas att du kan förlåta mig,
för att jag förstörde en del av dig.




Fri vers av Romance
Läst 257 gånger
Publicerad 2007-09-13 19:40



Bookmark and Share


  ramlar
\"jag hoppas att du kan förlåta mig,
för att jag förstörde en del av dig.\"

jag känner igen mig. helt klockrent.
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Romance
Romance