Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ken och Barbie

Hon vinkade av mig vid flygplatsen, min lilla Barbie
Min allra bästa vän
Men så bär vi också båda två på det stora bagaget
Den så ljuvliga kärleken

Jag gav Barbie en puss och en kram som jag
hoppades skulle räcka hela dan
För sen får vi ju båda vänta, känna efter och börja
längta
Längta efter varann tills vi möts igen nästa gång
då vi åter kan vara i varandras famn

Ibland är vi alla som små moln som krockar och som
vaknar till liv när det börjar att blixtra och åska
Allra helst när man är så kär som vi är i varann
då vi vet båda två vet om att vi inte behöver ha
någonting att oroa oss för
Vi känner varandra
Och vi vet ju att vi snart kommer att få träffas igen
Så vi tar det bara lugnt, då vi inte har någon större
brådska att skynda in i framtiden

Hon vinkade av mig vid flygplatsen, min lilla Barbie

Ken Cassel
13/10-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 295 gånger
Publicerad 2007-09-13 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel