Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[= den lilla flickans dans]


Le Fille Danse

Du läggs på hyllan av självaste konsten
Då det bode vara tvärtom
Och varje tugga du tog av brödet den dagen
Sköt mig till rymden tre gånger om

Älska änglarna som skyddar dina bröst
Det är du skyldig dom
Ge dem kärlek varje gång du får till det
Snälla lilla dansande flicka, få mig att somna om




Fri vers av Piri Piri
Läst 399 gånger
Publicerad 2005-04-16 14:29



Bookmark and Share


  Turid
mycket vackert.
2005-04-23

  Linn Johansson
du är grym för fan!
2005-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Piri Piri
Piri Piri