Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din tystnad säger allt

du varken ler eller gråter

bara är

vandrar i banor

glömmer tid och rum.

 

Rutiner

samma sak

men inte ett ljud

i andras närhet du gör,

folk undrar vad du bär på

vad din anledning är.

 

Men i dina ögon lyser mörker

ditt kroppspråk tyder på kuvning

så varför

sanningen är

du tror det ska va så.

 

Men din tystad säger

att du är trött

dax att resa sig från marken

och stråla med ditt inre.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-14 16:21



Bookmark and Share


  Ronny Berk
finstämt om tystnaden och kroppsspråket... ja...
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson