Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hör du miraklet

lyssna

din puls ökar

du letar

och letar.

 

Stannar

undrar vad

för du ser ju inget.

 

 

lyssna

hör du du inte miraklet

du lever ju med det varje dag 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-14 16:34



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så fint om möjligheternas vara... och tacksamhetens...
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson