Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett redigerat alster ifrån 07


Den kriminelle, tar till orda

Jag kommer att lämna det här stället imorgon bitti
Ja, jag kommer att lämna den här stan
Och det är väl lika bra det att jag sticker fort
som bara fan, för jag kan se i skuggorna
att polisen på mig håller span
Så om jag inte är försiktig nu kommer de att ta mig
den endera dan
Och det vill jag ju inte

Så imorgon bitti smyger jag iväg lika tidigt som tuppen
Kollar att jag inte blir förföljd av någon
Sträcker på ryggen, lyfter på hakan
Visar alla att jag är en tuff en
En som man inte lurar så lätt

Planet börjar lyfta från marken upp i luften på väg
mot ett annat land och en annan stad
För där sitter jag i stolen och känner en lättnad
och är glad
Glad att äntligen vara på väg
Men bara för att jag försvinner en månad eller två
behöver inte det betyda att jag är feg
För allt handlar om balans
Om vågen väger över för mycket åt det ena
eller andra hållet
då har jag ju inte en endaste chans
att få fortsätta med min dans....

Den kriminelle tar till orda!

Ken Cassel
5/10-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-09-14 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel