Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom och dansa bland stjärnorna med mig

Din själ den lyser

ditt liv njuter

fylls av välbehag

 

Runt om en evig röra

lirkar sig närmare

försöker skapa förrvirring.

 

Kom och dansa

bland stjärnorna med mig

och glömma vardagen

leva

känna hur livet flyter

och du med det.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-14 16:41



Bookmark and Share


  Ronny Berk
om njutningens välbehagliga tillstånd... dansant lyrik... ja...
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson