Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen till världen, lilla bebis

Ta nu dina allra första andetag och visa oss alla
att du är en stark liten krabat
En som kan gå ner i spagat
För klarar du av det så har du kanske turen att aldrig
behöva visa dig svag inför någon
Inte ens i skolan kommer någon att våga mobba dig
eftersom du är så stark och alldeles för smart
Så välkommen till världen, lilla bebis
Ja, jag och din mamma kommer att se till att du får det
bra med oss varenda dag
Vi ska nog allt se till att du får en bra start på livet


Jag föddes en dag liten och svag
Och det första jag fick var tröst när min mamma
gav mig sitt bröst
Det var kärlek för hela slanten ända ifrån första stund
Och det spelade ingen roll om jag sen skrek hela natten
så att mamma och pappa inte kunde sova
då de inte fick en blund
För då köpte de bara ett par varsina öronproppar
Sen kan ni vara på det säkra att de inte hörde någonting
utan tog det bara lugnt...

Välkommen till världen, lilla bebis!

Ken Cassel
5/10-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-09-14 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel