Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du bli till min älskade

Om det är så, så behöver du bara ge mig en liten flört
för att jag ska hoppa till dig på studs

Vill du bli till min älskade
Ta mig då för givet för mig gör det ingenting
om du har mig som första tjing
Helt okej för mig
För då blir jag ju bara din
Din egna lilla vitamin så vacker och fin

För om du vet om vad du vill ha så kan du ju alltid
få mig doppad i choklad då jag både smakar
och luktar sött och gott
Då allting bara bådar gott
För det är ju då som jag har lyckats att få lite kärlek
på min lott, vad jag har förstått

Vill du bli till min älskade
För då behöver du bara viska små franska ord i mitt
ena öra för att jag dig ska börja förföra
Ge dig den där känslan som jag vet att du tycker
så mycket om
Som en skön melodi med en vacker sång
Och den låten kommer jag att spela om och om igen
min nyfunna och älskade vän
Så ta mig med dig hem....

Ken Cassel
6/10-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-14 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel