Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tärningen är kastad

Du spelar ett spel

nästa slag är mitt.

 

Du ler

men undrar

vad händer härnäst.

 

Spelet fortsätter

insatsen är stor

men tärningen är kastad

du kan inte ändra

vad som hänt

så låt dagen ge dig nytt ljus.

 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-14 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson