Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barnen leker

Springer

använder sin fantasi

bygger upp

känslor

och bara är.

 

Skapar drömmar

se hur de flyger

skratten fyller skrymslen

 

banen leker

våga vara

har inte glömt

sig själva under en sten

de är en förebild

för att deras språk

vet inte hur man gör fel.

 

Så sluta gömma

våga vara

våga se livet som de igen.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-14 17:01



Bookmark and Share


  Tildus
Våga vara .. det är det som är så härligt med barn...
Bubblande text, som ändå kan ge en tanke på att vi vuxna ibland är för vuxna.. inrutade i samhällets vardag.
Näää.. våga bli barn igen! hihi...
2007-09-15

  Ronny Berk
\"skratten fyller skrymslen\" talar om lyckliga barn som leker... finsaker... ja...
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson