Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EECE


En sovande skönhet

 

 

 

jag ligger vaken
och ser på hur dina axlar
rör sig så mjukt när du andas

med varje andetag
så blir du äldre
men det gör ingenting
bara du är hos mig

morgonsolens ljus lyser upp dina ögonlock
en sovande skönhet
endast klädd i solen

jag vill väcka dig med ett leende
hålla dig när du gråter
jag vill älska dig
tills dagen då jag dör

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 813 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-14 18:14



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Underbar kärlekspoesi!
Så vackert och känsligt
beskrivet! :)

Applåderas!
2007-09-16

  Jul_iia
Jättevacker.
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP