Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta hand om era barn!

Ta hand om era barn!

Kära mödrar!
Ta hand om era barn
Lek med dom precis som katten gör när han leker med sitt garn
För med lek så lär sig ditt barn mycket fortare
Du kan ju alltid låtsas att du kommer ner ifrån en skorsten
För med lite smuts i ansiktet lär du se ut som en sotare
En som rensar och tar luft och blåser ut
till barnens vilda tjut

Prata så mycket som möjligt med era barn så att dom lär sig att förstå vad språket går ut på
Kommunikation
Då man gör sig förstådd
Vilket är ett nödvändigt ont i dagens samhälle
För om man inte kan göra sig förstådd är det lätt nog lätt att man kan känna sig lurad och förrådd
Just för att man inte förstår

Kära mödrar!
Ta hand om era barn
Ge dem all den kärlek som dom behöver för att må bra
Se till att dom förstår vad som är rätt och fel
För det är när barnen blir tillgivna och visar ömse respekt som du kan känna att du har lyckats
För det är då som barnen står framför era fötter och ler

Ps
Mina tankar förs till Madelene!
Den försvunna flickan i Portugal
Vart du nu än är Madelene så hoppas jag att du har det bra!




Fri vers av Ken Cassel
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-14 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel