Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rastlös!

Rastlös!

Jag är inte så säker på vad jag vill?!
För det enda som jag vet är att jag är trött på att sitta här på ändan alldeles still
För här händer det ju ingenting
Kanske jag ska ta och gå ut en sväng
Röra lite på mig
Så att jag slipper sitta här och lida
Så att mitt eget självplågeri kan få ett slut
Så att jag slipper sitta här och lipa
Ja, jag tror att jag gör så!
Så medan jag säger Hej då till er så kanske jag träffar någon annan där ute?!
Någon annan som jag kan säga Hej på dig, till!
Ja, jag är nu ganska säker på att det är det som jag vill




Fri vers av Ken Cassel
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-14 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel