Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu står jag här åter ensam igen

utan någon hjärtevän
Ingen att krama om eller att pussa på
Så nu står jag här och vet inte vart jag ska gå
eller till vem att hälsa på
För nu var det ju längesedan som jag bara var en
istället för två

Det enda jag kan komma på att göra är att åka
in till stan
Gå på ett diskotek och bjuda upp någon charmig tjej
för att dansa
Och om jag har tur då så svarar hon ja, för att på mig
sen chansa och ta med hem i hopp om
lite romans-a

Nu står jag här åter ensam igen
utan någon hjärtevän
Ingen att dela mina känslor med
För som det ser ut nu tycks jag åter få lära mig
hur det är att leva helt ifred
Sova ensam i min så stora säng
Ja, jag tror att det kommer att bli jättesvårt
så det är nog lika bra att jag bara drar ut en sväng

Jag tar första bästa tunnelbana in till stan
där jag släpper alla mina hämningar och tankar
och festar ut av bara fan
Och det bara för att slippa tänka på allt det där jobbiga
som har varit och hålla på och deppa
Då kan jag väl lika bra släppa lös mig själv och gå ut
och steppa
Visa alla tjejer att jag finns till
Istället för att bara falla i glömska
Det som ingen människa vill...

Nu står jag här åter ensam igen!

Ken Cassel
25/9-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-14 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel