Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närkontakt

När jag dör
vill jag bli begraven på Din kind
Vila på Dina sommarfräknar
Känna när Du ler,
åka rutschkana i Dina smilgropar
Kittlas av Ditt skratt
Och när Du gråter
vill jag känna Dina tårar
smaka saltet
Jag vill blanda våra tårar
på en och samma kind
(helst Din)
Så nära vill jag vara Dig
föralltid




Fri vers av oprivat
Läst 391 gånger
Publicerad 2005-04-16 21:09



Bookmark and Share


  Lindah
Sådär kittlande livfull och obeskrivligt lyckorusig!
2005-05-05

    livräddaren
Underbarast av dom alla!:) Vejby så det smäller om det.Ack så vackert!
2005-04-19
  > Nästa text
< Föregående

oprivat
oprivat