Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Villanelle

leker livet med ditt hår?
Är det svårt att dividera?
Jag har ont i mina tår

Att det lämnar djupa sår,
borde kunna ge mig mera
leker livet med ditt hår?

Ensam lämnas den som står,
jag vill bara inspirera
Jag har ont i mina tår

När jag ser på dina spår,
hör musiken inte mera
Leker livet med ditt hår?

Om jag inte till dig når,
är du med på att stoltsera
Jag har ont i mina tår

Vill du ligga på min bår,
känna hur det kan tortera?
Minns du allt du sa igår?
Jag har ont i mina tår






Fri vers av oprivat
Läst 445 gånger
Publicerad 2005-04-16 21:17



Bookmark and Share


  astranova
väl genomförd villanelle, måste jag säga. det är klurigt!
2006-04-13

    vilsen
åå så fint du skriver gumman ! jättebra , verkligen !!
2005-05-07
  > Nästa text
< Föregående

oprivat
oprivat