Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusenfalt

Du saknar en framtand
och din kropp är
fylld till brädden
av skamfyllt blod
men du ler
och säger att
allt det du önskade
har du fått
om igen
tusenfalt.




Fri vers av Daybreaker
Läst 225 gånger
Publicerad 2005-04-16 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker