Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...sakta...sakta...

Lägg all din skam åt sidan
och tillåt min kärlek, nära,
för skamfylld kärlek dör,
sakta, sakta.

Glas och skärvor
kan skilja oss åt,

men låt oss ta död på skammen,
innan den triumferande vänder hemåt,
till kammaren, den blodfyllda,
och ristar segertecken i det råa, röda.

Lägg allt det sorgsna åt sidan,
och tillåt mig, nära,
för sorgsen kärlek dör.


...sakta
sakta...


dör jag...
...utan dig!




Fri vers av Daybreaker
Läst 502 gånger
Publicerad 2005-04-16 21:55



Bookmark and Share


  Anders P VIP
Så snyggt. gillar särskilt

"Glas och skärvor
kan skilja oss åt,

men låt oss ta död på skammen,
innan den triumferande vänder hemåt,
till kammaren, den blodfyllda,
och ristar segertecken i det råa, röda."

det kunde gott stå för sig själv.
2005-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker