Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dig

Saknar saknaden
så fruktansvärt mycket
Att inte du finns där
dig som jag inte saknar
som jag inte lärt mig att sakna...

För mitt hjärta är hårt
den stänger till
så fort du närmar dig är det låst

Men du finns där någonstans
och jag saknar dig ändå
så det gör ont ibland

Jag förbannar män
de som gjort mig så
till den jag är nu
att inte våga älska
att inte ens våga känna efter...




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 400 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-09-15 00:15



Bookmark and Share


  aol
känslan bara så bra beskrivet,
2010-06-02

  Glensan
Stämmer kanske, om du säger det......
2009-06-10

    Oprofessionell
den här gör ont att läsa, för jag känner igen mig allt för mycket. bokmärkt.
2007-09-17

  Ronny Berk
saknadens våndor så väl beskrivet...en text det gör ont att läsa...
2007-09-15

  Maria Zena Viklund
känner rörs o berörs vackert diktat!
2007-09-15

  Inkarasilas
Kramar orden och trycker dem tätt,
texten fick mig att minnas, alltför bra.
2007-09-15

  * Ammi *
allt har sin tid, ta din tid, tills tilliten kommer tillbaks ..
svårt att inte våga, svårt att vara rädd. kram
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen