Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...


Liksom en uppenbarelse
försvann du för evigt

Som ett tidigt höstregn
kortvarigt
kallt




Fri vers av Masoud Vatankhah
Läst 443 gånger
Publicerad 2005-04-16 22:14



Bookmark and Share


  Cicki
Så kan det va. förstår känslan.
2007-01-21

  Frida E
instämmer..helt enkelt vackert skrivet
2005-05-17

  Pica pica
I smärta läser jag denna din vemodsvackra dikt. Tack för att jag fick bli berörd!
2005-05-17

  Almaz
Enkelt, vemodigt och mycket vackert..
2005-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Masoud Vatankhah
Masoud Vatankhah