Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstsonat

Nu samlas sommarns bleka rester
likt förebud inunder molnens tåg.
Det är en dämpat svag orkester
som skummar själen med sin våg.

Det som jag såg som dolda tecken
nu ter sig i en klarare nyans.
Jag följer fågelstrecken
på väg till Ingenstans.




Fri vers av Erik L
Läst 388 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-09-15 09:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med Ulla här.
2008-07-16

  tjort
Verkligen skitbra!

keep it up
2007-10-05

  Thommy
Bra skrivet, gillade skummar själen med sin våg, känns som en rening för något nytt.
2007-09-16

    ingvar VIP
Bra: \"Jag följer fågelstrecken på väg mot ingenstans\". Möjligen kunde \"allt\" i (allt klarare) strykas? Då skulle dikten flyta ännu bättre, tycker jag.
Ingvar
2007-09-15

    Bodil Sandberg
Ååå den var verkligen jättefin!!!!!Stämningsfullt!!!!
2007-09-15

  -Ulla Tilemo- VIP
Så vemodsvackert! Dikten har precis det tempo och lugn som hör hösten till. Vackert poetat! Applåd och bokmärkt
2007-09-15

  Lena Renman
Höstvemod i rim och färgprakt, kunde inte bättre själv ha sagt. Applåd
Lena
2007-09-15

  thyra
Höstens intåg i ord som berör. Fint!
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L