Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

le dagen är ljus

Solen strålar

blåser visst lite.

 

Men känslan är härlig

hösten verkar dock inte så dyster.

 

Le dagen är ljus

och bara du kan göra

att den blir spektakulär

 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-15 10:23



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Härligt positiv!
2007-09-15

  Ronny Berk
ett leende skingrar mörker ... förmedlar en härlig känsla...ja...
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson