Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
behov som skapas inom mej och alla


sugen på

Jag är sugen på nåt jag vet inte vad,
men i och med att jag är sugen
måste jag skapa nåt ur nåt som inte finns
eftersom jag ju har ett behov

det är väl en aning åt människans

inre drivkrafter......




Fri vers av aol
Läst 587 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-09-15 12:59



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
Jag är sugen på nåt jag vet inte vad,

___________________Godis ?
2013-10-17

    © Birgitta Wäppling VIP
Rolig text som lockar till läsning. Applåd!
2007-12-07

  Connie
Jag suger i mig varje ord av dina skapelser!
2007-11-17

  charlotte hedendahl
Mycket bra,intressanta och läsvärda rader!
2007-11-09

  "Silver" VIP
\"men i och med att jag är sugen
måste jag skapa nåt ur nåt som inte finns\"

En genomgående känsla när man läser dina dikter är: Ja, precis så där är det ju ... och ler igenkännande gott. Plus att man blir sugen på att läsa mer ...
2007-11-02

  Catrin
vilken härlig tanke, det är klart det är så!
till syven och sist drivs vi alla av våra behov...
2007-10-30

  Mats Henricson
\"Klurigt\", gåtfullt och, på något egendomligt sätt, intressant och ,helt enkelt, finurligt. Gillar den skarpt !!
2007-09-27

  Lejonhjärtas poesi
Suget, nyfikenheten, livskraften bravo!
2007-09-23

  KLANG
jag är sugen på mer av dina väl valda ord. bravo
2007-09-21

  tjort
Intressanta tankar. :)
2007-09-19

  Maria Zena Viklund
skapa nåt ur nåt som inte finns? ja inte vet jag hur det går till men sugenheten tror jag kommer från undangömda begär i själen och bortglömda behov, fint skrivet!
2007-09-15

    Bodil Sandberg
Ja visst är det så...en enormt drivkraft..just detdär suuuuuget...detvar sanningens ord svart på vitt...snyggtframfört!!!
2007-09-15

  Night Soul Woman
Så sant så!
Evolutions drivkraft
eller Lyckans fälla?
Det beror på . . .
hur man ser på
saker och ting
och varför man
överhuvudtaget
kände behovet
eller hur?
*applåd*
2007-09-15

  Bjarne Nordbö
Nog är det så. Du fick till det bra.
2007-09-15

  Leif Furstedt
Kort, vacker och tänkvärd.
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol