Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

har jag tur eller har jag inte

Tror inte på att man blir lycklig på pengar

ändå la ja in en rad på lotto.

 

Känslorna spelar spratt

tankarna snurrar.

 

har jag tur eller har jag inte

mår jag bra

av vinna eller mår jag bara sämre

vet inte

svaret återstår väl att se.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-15 16:18



Bookmark and Share


  sabina stark
Håller tummarna för att det blir det som är bäst för dig kramiz
2007-09-15

  Ronny Berk
i väntan på dragningslistan... \"den är rikast vars nöjen kostar minst...\" ... förhoppas turen står dej bi...
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson