Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett öppet förhållande

Jasså
Du vill ha ett öppet förhållande så att du får chansen
att kunna träffa på andra män
Ja, jag har förstått det en tid nu och haft det på känn
att det är någonting som inte stämmer
Att det är någonting som är ruskigt fel
Så jag kan bara beklaga att det är så
För så känner inte jag
Ett öppet förhållande är ingenting för mig
som jag vill leva med
Så just nu så känner jag mig inte så speciellt glad
Måste nog vara sårad då jag känner mig
så ledsen och nere
Och du!
Istället för ett öppet förhållande tycker jag
att det är bättre om vi gör slut och har varandra
som bästa vänner istället
För det är i alla fall något som jag kan stå ut med
Tror jag?!

Ken Cassel
5/10-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 275 gånger
Publicerad 2007-09-15 17:56



Bookmark and Share


  Frökenfanny
Väldigt fin.
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel