Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mot din axel

Frågor som aldrig får något svar
tårar som rinner
och du
som kysser bort dem

du kramar mig så hårt
och sjunger lugnande i mitt öra
tills mina snyftningar tystnat

när jag nästan somnat
viskar du lite stilla
tids nog älskade
tids nog




Fri vers av Simmerskan
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-21 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan