Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du måste bara ha känt till mig?

Han säger till henne med en lugn och varm röst
Du måste bara ha känt till mig?
För det är ju jag som har lagt blommor utanför din dörr
i tid och otid
Och det är inte förens jag har fått chansen att bjuda dig
på en middag för två som jag kan lugna ner mig
och känna en inre frid
Så vad säger du
Har jag någon chans till det mån tro
Vänta lite
Plötsligt så snurrade han ett par varv runt sin egen axel
för att visa upp hela sitt jag för henne
Och sedan så säger han leendes
Nu då
Har jag någon chans nu efter att jag har charmat dig
med en magisk liten dans

Hon svarar glatt
Ja, jag känner till dig
Du är ju bara för kul...

Du måste bara ha känt till mig?!

Ken Cassel
8/9-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 315 gånger
Publicerad 2007-09-15 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel