Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem vet

Det är inte alltid man vet hur saker kommer att vara,
men man vet att det kommer att hända.
man vet aldrig hur ens liv kommer att bli,
men man vet att man kommer att leva det.
Man vet att saker kommer att förändras,
men man vet hur de kommer att se ut.






Övriga genrer av vinternatten
Läst 179 gånger
Publicerad 2007-09-15 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vinternatten
vinternatten