Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sanden på stranden skriver han ner sitt namn

Det här livet som jag lever här i paradisets land
är något som jag numera tar för givet
För med en lång pinne i min ena hand, så simmar jag
numera alltid ut till en liten öde ö som ligger här
bredvid land
En liten öde ö med en gyllene brun sandstrand
där jag i sanden brukar skriva ner mitt namn
för att sedan sitta där och kisa upp mot solen
och den klarblåa himmelen
Sitter där och myser
Men inte för inte så märker jag då att de närmaste
vågorna som kommer in till strand så sakta
suddar ut mitt namn så att det försvinner helt
Att det helt går bort
Men så har ju också det här simmandet och skrivandet
på den här lilla öde ön för mig blivit till en sport
då det bara har gjort mig gott
Så äntligen har livet mitt fått en liten mening
då jag numera har fått lite lycka på min lott
Kort och gott
Yippie!!!

I sanden på stranden skriver han ner sitt namn!

Ken Cassel
29/8-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 304 gånger
Publicerad 2007-09-16 08:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel