Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna tiden med mig

den stunden då nykter
övergår till onykter

när blodet börjar rusa två steg snabbare
när du drar mig tätt intill dig och våra kroppar
möts
då jag känner hur våra läppar nuddar varandra


då vill jag stanna tiden
bara stanna.




Fri vers av A-hlberg
Läst 389 gånger
Publicerad 2007-09-16 10:54



Bookmark and Share


    Noyle
Din sikt var bra men kanske kunde du göra sista raden lite mer känsloladdad om du gjorde den kursiv? Annars väldigt bra.
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

A-hlberg
A-hlberg