Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillängnad en mycket speciell person som redan betyder oerhört mycket för mig. tack för att jag hittade dig och tack för att du finns där. du är magisk, du får att leva på riktigt.


Jag bara faller

det var frost på hustaken
men jag frös inte
vinden ilade kallt i luften
men jag märkte inget
snön föll stillsamt och vackert

men jag föll inte för den vackra vyn

det var du som fick mig att smälta
när snön föll
det var din famn som höll mig hel
när vinden försökta slita oss isär

och det var dig som jag föll för.




Fri vers av A-hlberg
Läst 455 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-16 10:58



Bookmark and Share


    sleepwalking
men jag föll inte för den vackra vyn

det var du som fick mig att smälta
när snön föll
det var din famn som höll mig hel
när vinden försökta slita oss isär


dom där raderna var otroligt
bra och fängslade.
resten av texten också,
men jag fastnade speciellt
för det stycket.

jättebra!
2007-09-16

    Noyle
Vackert. Jag kan se rimfrosten på rutan.
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

A-hlberg
A-hlberg